Welkom!

Op 23 en 30 september 2018 organiseert LRV Sint Maarten Merksplas met veel trots het Provinciale ruitertornooi en het Nationale ponytornooi van de landelijke rijverenigingen.

Dit is de afsluiter van het zomerseizoen waarin de titels in de groepsdressuur, individuele dressuur en jumping na talrijke selecties worden verdeeld.

Provinciaal ruiter- en Nationaal ponykampioenschap » 23 en 30 september 2018

Op het Provinciaal ruiter- en Nationaal ponykampioenschap komen de beste combinaties van Vlaanderen aan de start op het 25 hectare groot terrein en dit in diverse disciplines. Deze disciplines zijn onder andere jumping, dressuur, mennen, tuigpaarden, G-sport voor mindervaliden, ... Wij hebben reeds verschillende jaren het geluk en genoegen gehad om met één of meerdere kampioenen naar huis te keren, zowel individueel als in het groepsgebeuren.


Het geheel van de kampioenschappen, promoruimtes, catering en parkingruimtes zal verlopen over ongeveer 25 ha.

Voor dit evenement zijn we te gast op de terreinen “Koekhoven” gelegen te Merksplas.

Blikvangers zijn de 2 hoofdterreinen van 80 bij 80 meter, badend in een zee van bloemen en groendecoratie, aan elkaar verweven door een feestelijk opgestelde VIP-tent met terras, VIP-Café en aan de overkant een grote feesttent die beschikbaar is voor het publiek. Daarnaast zijn er een 20-tal ringen voor groepsdressuur en individuele dressuur. Ook de kampioenschappen mennen, wedstrijden voor mindervaliden en vrije nummers worden hier gereden.

Het geheel wordt gecoördineerd door het provinciale en nationale bestuur van LRV , de grootste federatie in België voor ruiters en amazones met meer dan 11.000 geregistreerde leden en ruim 35 jaar ervaring in het leiden van dergelijke topevenementen.

Om de ruim 10.000 bezoekers en meer dan 1.000 paarden binnen te loodsen, kunnen we rekenen op de lokale politiediensten welke de algemene veiligheid alsook de verkeersveiligheid garanderen.

Een schouwspel dat ook U niet mag missen!

LRV Sint Maarten Merksplas

Koekhoven 44
2330 Merksplas

0476 318 724 (Erik Lauwerysen)
0477 220 216 (Johan Spits)

info@nationaalpony2018.be

Volg ons op Facebook!

Hebt u een vraag?

Vul onderstaand formulier in en wij contacteren u.